Панацея - билкова тинктура Арония и Гинко Билоба, 100мл

Марка: Панацея
Код на продукта: 55058
Наличност: С поръчка
9,90 лв.

Какво съдържа Панацея – тинктура Арония и Гинко Билоба?

Съдържание на Панацея – тинктура Арония и Гинко Билоба: стандартизиран водно-етанолов екстракт (62-68%) от две взаимнодопълващи се билки: арония /Aronia melanocarpa/, плодове и гинко билоба /Ginkgo biloba/, листа.

Не съдържа консерванти, оцветители и ароматизатори. Изцяло натурален продукт.

Дозировка: 40 капки, разтворени в около 50-100мл минерална вода или сок, до 4 пъти на ден; Една опаковка е достатъчна за 25-30 дневен прием.

40 капки се равняват на около 1мл. Препоръчваната дневна доза – 160 капки е еквивалент на 540 mg гинко билоба и 540 mg арония.

*Панацея – тинктура Арония и Гинко Билоба е хранителна добавка. Продуктът може да се прилага както самостоятелно, така и в съчетание с фармацевтични лекарствени средства. Панацея – билкова тинктура не е лекарствено средство и не може да се използва като заместител на предписаната от  Вашия лекуващ лекар медикаментозна терапия.

При какви случаи да използваме Панацея – тинктура Арония и Гинко Билоба?

при нарушено кръвооросяване, разширени вени

високи нива на т.н. лош холестерол (LDL)

нарушени мозъчни функции (включително болест на Алцхаймер/сенилна деменция и слединсултни състояния)

хипертония

диабет

нарушения на паметта и концентрацията

сърдечно-съдови заболявания

тинктурата може да се използва за стимулиране на концентрацията и паметта при учащи

“Панацея – тинктура Арония и Гинко Билоба“ е билков продукт, който оказва положително въздействие върху оросяването и паметта. Има благоприятен ефект върху кръвното налягане и благоприятства функциите на имунната и централната нервна система. Нетно количество: 100мл

Как действа Панацея – тинктура Арония и Гинко Билоба?

Добре балансираната комбинация от гинко билоба и арония е незаменим източник на ценни биоактивни вещества като флавонолови гликозиди, бифлавоноиди, проантоцианидини, фитостероли, терпенови лактони, ензима с мощно антирадикалово действие супероксиддисмутаза, полизахариди, органични киселини, аспарагин, гинколови киселини, алкилфеноли, восъци, етерично масло, минерали, йод, антоцианини, катехини, висока Р-витаминна активност (плодовете на аронията са с най-висока Р-витаминна активност), витамини С, каротин, витамин В1, В2, В6, В9, РР, Е, К и и др.

Тези вещества осигуряват широкоспектърното действие на тинктурата и дават възможност за широко приложение както профилактично, така и при нарушения на функциите на сърдечно-съдовата система, мозъчните функции и при някои нарушения на ендокринната система. Поради високото съдържание на микроелементи в плодовете на аронията, тинктурата е подходяща и при някои нарушения на функциите на щитовидната жлеза. Високата антиоксидантна и синергична активност на двете билки стимулират антирадикалната активност в организма и спомагат за забавяне процесите на стареене. Тинктурата се прилага и за детоксикация на организма след лъче- и химиотерапия.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош           Добър