Чисто, икономично и свежо с Универсален препарат за почистване с Портокалово масло на AlmaWin!

От: Anelia Krusteva В: Домакинство Дата: 2015-06-12 Прочитания: 1266 Коментар: 0

Универсално почистващо средство, което почиства чудесно, ухае прекрасно и не вреди на природата! http://bioto4ka.com/almawin/preparat-koncentrat-za-pochistvane-s-portokalvo-maslo-500-ml?page=2

Концентратът на AlmaWin с портокалово масло е преминал успешно дерматологични тестове – направени от независим институт, за алергии при допир и кожни дразнения.

Концентратът на AlmaWin с портокалово масло почиства и обезмаслява за нула време. Няма петно, което може да му се противопостави. Този мултифункционален препарат ще пребори всичко, което някога ви е създавало проблеми: дъвка, мастило, олио, лак за нокти, блажна боя, лепило, следи от гума по пода, отложена мазнина във фурната. Концентратът на AlmaWin с портокалово масло е органичен обезмаслител, отстранява петна от дрехи, мокети, тапицирани мебели, премахва неприятни миризми и може да бъде използван като универсално почистващо средство за дома. Той е мултифункционален и в зависимост от разреждането може да бъде ползван като препарат за дома, универсален почистващ препарат, препарат против петна или разтворител.

Суровините:

Изключителната почистваща сила идва от комбинацията между кедрово-цитрусови терпени (компонент на етерично масло от портокалови кори) и повърхностноактивни захариди(от суровите материали, картофи, царевица или захарна тръстика и / или захарно цвекло и растително масло). Алкохол и билкови екстракти (от корени на валериан, цветове от хмел и лайка, листа от маточина и орехови черупки) засилват устойчивостта на Концентрата на AlmaWin с портокалово масло. Препаратът разбира се е биоразградим.

Състав: ≥30% aliphatische Kohlenwasserstoffe (natürliche Orangenschalen-Terpene) ≥5% <15% nicht ionische Tenside (Emulgator auf pflanzlicher Basis und Zuckertenside).
Enthält Limonene, Citral, Linalool, Citronellol, Geraniol, Farnesol.
Други съставки: Ethanol, Kräuterextrakt.

Състав: ≥30% Натурални кедрово-цитрусови терпени, ≥5% <15% нейоногенни ПАВ (емулгатор на растителна основа), лимонен, цитрал, линалол, цотронелол, гераниол, фарсенол
Други съставки: етанол, билкови екстракти

Важна забележка:
Благодарение на много добрите качества на препарата да разтваря мърсотия и мазнини той може да бъде използван и върху деликатни повърхности. Въпреки това, моля тествайте за съвместимост преди употреба, особено в случай на лакирани, епоксидни и каучукови повърхности. Текстилните материи трябва да се тестват на скрито място, заради устойчивостта на оцветяването и да бъдат изплакнати след третиране. В случай на използване на препарата в неразреден вид съвместимостта на повърхностите задължително трябва да бъде тествана.

Сфера на Приложение:

Концентратът на AlmaWin с портокалово масло е мултифункционален. Премахва петна, елиминира лоша миризма, може да бъде използван като разтворител.
С препарата в неразреден вид можете да почистите:
Остатъци от лепило;

восък и други запечатващи субстанции;

петна от катран;
животински и растителни мазнини;
остатъци от гума по подове и стени;
мастило от химикалка;
лак за нокти и блажна боя;
петна по дрехи (първо да се тества на скрито място и да се изплакне след третиране);
петна върху мека мебел и килими (първо да се тества на скрито място);
лоши миризми (например кошче за боклук).


С препарата в разреден вид можете да почистите:
Всички водоустойчиви повърхности.
В зависимост от замърсяването 2-4 капачки от препарата (30-60 мл), в 5 литра вода.

Препаратът придобива млечен цвят когато се разреди във вода.

Инструкции за Безопасност:
Трябва да напомним за принципно опасната същност на използваните кедрово-цитрусови терпени, които са компонент на портокаловите кори. Те правят продукта възпламеним и дразнещ за очите. Също така може да причини белодробни увреждания в случай на поглъщане. Съхранявайте го на място недостъпно за деца.

 

Етикети: healthy-housekeeping

Коментирай

Код